• Snabba leveranser
  • Fri Frakt
  • Vi trycker alla produkter i Sverige

Alltid fri frakt
Inom Sverige

Supersnabb leverans
Din order skickas inom 1-3 dagar

30 dagars öppet köp
Full returrätt

Säkra Betalningar
Genom våra partners Klarna & PayPal

Välkommen till Bjornberry!

Hos oss finner ni mobilskal och mobilfodral till de allra flesta mobiltelefonerna. Vi erbjuder mer än 500 000 produkter som trycks hos oss efter beställning. Våra produkter trycks efter beställning, detta gör att du kan få ett helt unikt mobiltillbehör. Söker ni något specifikt så är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Varmt välkommen!

Mobilfodral och Mobilskal - Vi har ett enormt sortiment!

Bjornberry har antagligen Sveriges största sortiment av skal och fodral till smartphones. Vårt fokus är erbjuda ett varierat och unikt sortiment av olika typer och designs av mobilskydd till de allra flesta smartphones på marknaden.

Varumärket Bjornberry säljs endast online därför är det viktigt för oss att kunden känner sig trygg i vår webbutik. Hos oss ska det alltid vara snabbt och smidigt att handla, därför jobbar vi dagligen för korta leveranstider och erbjuder alltid fri frakt. I vår webbutik har vi SSL-certifikat för din säkerhet och erbjuder säkra betalningar genom PayPal och Klarna, där det också är kostnadsfri faktura.

Varför välja Bjornberry?

Ambitionen med Bjornberry är att du ska kunna handla unika och trendiga mobilfodral och mobilskal utav hög kvalité till ett schysst pris. Med över 300 000 olika produkter erbjuder vi ett sortiment i stor variation. Hos oss finns plånboksfodral och mobilskal för alla smaker. Alla våra produkter designas och trycks i Sverige, detta gör att vi kan anpassa oss snabbt efter det kunden efterfrågar.

Vi är medvetna om att ett stort utbud inte räcker, vi jobbar ständigt för att våra leveranser ska vara snabba och du som kund alltid ska handla enkelt och säkert i vår webbshop.

Vi arbetar ständigt med kunden i fokus och är alltid intresserad av dina åsikter och efterfrågningar. Är du till exempel på jakt efter ett mobilskal eller mobilfodral med ett visst motiv eller till en modell du inte finner i vår webbutik är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så kan vi säkert hjälpa till. Vi arbetar stänidgt för att ha så bra kundtjänst som möjligt som du enkelt och smidigt når via e-post eller livechat.

Mobilskal, mobilfodral & plånboksfodral till din smartphone

Vi arbetar ständigt med att utöka designs, olika typer av mobilskydd och telefonmodeller vi erbjuder produkter till. Våra senaste tillskott är Samsung Galaxy S9 skal & fodral, Samsung Galaxy S9 Plus skal & fodraliPhone X / XS mobilfodral & mobilskaliPhone 8 skal & fodraliPhone 8 Plus skal & fodral och Huawei P20 Pro Skal & Fodral.

För oss är du som kund det viktigaste vi har, är det något motiv eller mobiltillbehör du saknar hos oss vill vi jättegärna att du hör av dig till oss så kanske vi enkelt och snabbt kan få fram det du eftersöker.

Spana in vårt nya varumärke Naive.

Varmt välkommen!